2011-10-14 16:17:35• hírek • Balog Anita

Egy 27 éves férfi gyilkolt Babanovac-on

Az első vizsgálatok alapján rablógyilkosság történt a faluban.

Egy szerdáról csütörtökre virradó éjszaka elkövetett gyilkosság borzolja a kedélyeket az Erdődhöz tartozó Babanovac településen. Az áldozat egy 79 éves özvegyasszony, Puscas Ileana, akinek úgy tűnik, hogy néhány arany fülbevaló illetve egy aranylánc miatt kellett meghalnia.

A vérbe fagyott holttestet a szomszédok találták meg. Miután az idős nő a megbeszéltekkel ellentétben nem hajtotta ki a Szatmárnémetibe utazó szomszéd teheneit, a hazaérkező szomszédasszony már rosszat sejtett. Az idős nő nem mutatkozott egész nap az udvaron, ezért a szomszédok erővel hatoltak be a házba, így találtak rá az összevert testre.

A bűntett elkövetésének gyanúja hamar a 27 éves Varga Iosifra terelődött, a falu szélén lakó roma férfi gyakran segített a jó ideje özvegyen élő nőnek a ház körül. A rendőrök felkeresésére a férfi be is vallotta tettét, a házból eltűnt pár aranyékszer pedig elő is került - egy párnába rejtette el őket a gyanúsított. Varga édesanyjának az elmondása szerint fia többször is összeütközésbe került már a törvénnyel, általában lopás miatt. A férfit a rendőrök letartóztatták.

Tiszta udvar, szép ház - itt történt a gyilkosság

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: